mandag 6. juli 2015

Store vakre Allium i min hage!

 I fjor høst satte jeg disse løkene langs innkjørselen til huset vårt. Jeg var så spent  på om de ville  blomstre og  gleden var stor da jeg så hvor flotte blomstrer nå i våres.

Viola cornutta i en stor kurv...




Vakker gammel mugge i stråmønster...

Gammelt arvegods og pioner fra hagen.  Det pene gamle porselenet fra Porsgrund kan ikke stues bort i et skap, det må brukes!

Sommer, sommer, sommer

 
 Ingenting er som å nyte varme, late feriedager i ro og fred på egen terrasse. Endelig kom varmen og sola. Det er veldig hyggelig å reise, men hjemme er nå hjemme.  Det å tusle ut barbeint, ta dagene som de kommer, kaffe, jordbær, isvann, noen som hilser på, en god bok, aviser, ukeblader.....


mandag 29. juni 2015

Endelig sommer på verandaen...

 
Har endelig fått plantet litt i potter og kurver, fått ut hagemøbler og diverse fat, lykter og matter. Sommeren lar allikevel vente på seg. En dag prøver man forventningsfullt å sette seg ut, med kald drikke, mat og  noe lesestoff. Etter en kort stund løper man rundt som en halvgal person for å redde puter, duker og alt som helst ikke skal bli vått, da det ganske så plutselig ikke bare drypper fra himmelen, men høljer ned. Når alt er under tak og reddet uten nevneverdige skader skinner solen igjen, men alt, absolutt alt er vått og det frister lite å sette seg ut igjen... Men man følger godt med, er det snart tørt på terrassen?? Kan man snart sette seg ut igjen??  Virker det fristende??

Og sånn går no dagan.... Venter på sola og varmen....