tirsdag 29. oktober 2013

Edinburgh

 En flott by med en gammel og en nyere bydel som deles av et dalsøkk. Edinbugh castle ligger oppe på en høyde øverst på et høydetopp, her kan man skue ut over hele byen og heiene rundt.
 Imponerende bygninger se man overalt i byen.

 Er man heldig kan man treffe selveste Braveheart utenfor Edinburgh castle.

Midt i den nyere bydelen, i  handlegata, blir man også overrasket over den flotte arkitekturen. En by jeg abslolutt vil anbefale et besøk. Shopping, puber, restauranter, museer, historie og flott natur. Byen har mye å by på.

lørdag 26. oktober 2013

Egersund fajanse

En skjønn stabel med blå-hvite tallerkner, blå fasan fra Egersund. Et skikkelig kupp på nettauksjon.


Hvitt

Hvite elementer, gammelt, arvet, malt og nytt....


Fornyelser på mitt kjøkken



Lysestaker i fattigmannssølv og et gammelt hvitmalt speil.

Venninnetreff....




Poznan





Det sjarmerende torvet  midt i Poznan sentrum er helt spesielt med disse smale høye husene som ligger tett i tett rundt det store kvadratiske torvet. Trivelig og hyggelig by som absolutt kan anbefales som reisemål.

Sensommerdrømmer




For en flott sommer og høst vi har hatt i år. Morgenteen har blitt hyppig inntatt på verandaen dette året. Nå har jeg trukket inn, men koser meg meg de gode sommerminnene... 

Høstfølelser

Høststemning en tidlig morgen. Jeg lar meg alltid inspirere av stille, vakre stunder.  Nyte en kopp varm te, ta øyeblikket inn over seg, en god start på dagen og det å kunne reflektere litt før dagen bryter løs....... Nyte, det er viktig......


Heavenly breakfast.....

Har fått smaken på gresk youghurt og bruker det til frokost nesten hver dag. Det smaker nydelig med div. bær, flytende akasiehonning, gresskarkjerner og hakkede hvalnøtter. Her har jeg brukt bringbær, bjørnebær, blåbær og rips.