onsdag 25. september 2013

Soloppgang i September



Det har vært flere vakre soloppganger i det siste.  Måtte bare få tatt et bilde denne dagen. En ganske god start på en ellers helt ordinær morgen.

Lounge chair

Denne hagestolen fra Hay kommer nok til å stå inne i vinter. Men neste sommer blir den flyttet ut. Da skal den nytes på fine dager.  God å sitte i er den virkelig... Også er den  jo ganske fin å se på....  Neste sommer, da skal den  bidra til god stemning i hagen.

søndag 22. september 2013

Oldemors dessertsett fra Porsgrund

Dette koselige gamle settet fra Porsgrund Porselen har vært min oldemors. Og det har jeg vært så heldig å overta. Elsker gammelt porselen.




Høstlyng på hagebenken

 Med de aller fleste hagemøblene godt pakket bort for sesongen  og sommerblomstene på hell, er det på tide å sette fram høstlyngen.


Fornyelser i tallerkenhylla

Har vært så heldig å få tak i PPs riflede kaffeservise fra slutten av 50-tallet. Selveste Tias Eckhof har designet serviset for Porsgrund Porselen. Jeg bruker det hele tiden og liker det kjempegodt. Det er tidløst. enkelt og helt hvitt. Og jeg har hele åtte kuverter... Helt supert.

Høst

I dag har jeg fått ryddet bort mye av hagemøblene og innser at det begynner å bli høstlig ute.







En helt annen luft ute og kortere dager. Lyset forandrer seg, også. Jeg synes høsten er herlig. Etter en så flott sommer som vi har hatt, kan vi nå krype inn og tenne lys i vinduskarmen om kveldene.
 

fredag 6. september 2013

Sommerminner fra Malta


Mdina, den gamle hovedstaden på Malta er ufattelig vakker og vel verdt et besøk. En gammel festningby som ligger midt på øya på et høydedrag med god utsikt. Trange smug, åpne torg, kafeer, restauranter, museer, kirker og store flotte villaer.