lørdag 16. februar 2013

Soloppgang

Soloppganger kan jammen meg være fine i overskyet vær, også. Dette bildet har datteren min tatt gjennom vinduet på rommet sitt. Her rakk hun akkurat å ta bildet før sola forsvant i det grå... Bra timing!

Blå blomster.

Min yngste sønn ga meg denne nydelige hortensiaen i morsdagsgave. Synes det er vår i lufta i stua om dagen. Nå var det riktignok litt snødriv i lufta i går og min mann har vært ute og gått to runder i lysløypa i dag, på ski....  Det er tross alt februar fortsatt... Men inne i vår stue er det noe som minner litt om vår.... Det er ikke lenge igjen nå, heldigvis...




søndag 10. februar 2013

De skjønneste rosekopper....

Disse vakre mokkakoppene fra ca 1900 har jeg nettopp kjøpt. Synes de er helt fantastiske. Falt for den gammeldagse rosedekoren og den enkle formen.

søndag 3. februar 2013

Hyllestæsj.....







Farmors heklede ruter



Heldige jeg som har fått nok en nydelig heklet pute av min flinke svigermor. Nye farger og kombinasjoner hver gang.....

Engler i vår stue



I vår stue står det alltid engler framme. Jeg har samlet på dem i mange år nå. Noen er arvet, barna har laget noen, noen har jeg kjøpt og enkelt har jeg laget selv.Tidligere var de kun framme til jul. Nå beholder jeg noen framme hele året. Juleplatten fra PP har jeg arvet. De skjønne englene pryder nå vår kjøkkenvegg

Vinterhimmel



I dag våknet vi opp til en fantastisk soloppgang. Hvor  hadde jeg kameraet? Ikke ladet opp, det er jo ikke helt uvanlig.... Men jeg hadde akkurat nok batteri på mobilen til at jeg fikk tatt to bilder. Og det var i grunnen nok. Jeg fikk fanget de nydelige fargene. For en start på en søndagsmorgen!
 

Mormors roser og hvitt porselen








 

Har funnet fram noe gammelt og noe nytt porselen og det er så koselig å bruke det om hverandre. Noe er arvet, noe kjøpt nytt og noe har jeg fått i gave.